Bij ABS Advies staat u als klant centraal. Daarom luisteren wij naar u.

Wij ondersteunen bedrijven op de manier met de dienstverlening waar zij behoeften aan hebben. De kracht van van ons kantoor ligt dan ook in onze betrokkenheid en persoonlijke benadering.

Belastingadvieskantoor gespecialiseerd in Binnenvaart

Belastingadvieskantoor voor uw binnenvaart
Welkom op de website van ABS Advies, uw belastingadvieskantoor voor de binnenvaart. U bent op zoek naar een belastingadviseur met verstand van zaken? Dan is ABS Advies de partner die u zoekt. Ons belastingadvieskantoor voor de binnenvaart is gevestigd in Zwijndrecht. Het complete team bestaande uit ambitieuze medewerkers verdiept zich in elke zaak, om zo altijd de klant te voorzien van een gedegen advies. Kortom, wij zijn het Belastingadvieskantoor voor al uw binnenvaart zaken.

Over ABS Advies: wie zijn wij?
Wij zijn ABS Advies, een jong en zakelijk belastingadvieskantoor gespecialiseerd in de binnenvaart. Onze specialiteiten liggen niet alleen in de binnenscheepvaart, maar ook bij het MKB. Wij verzorgen diensten voor zowel bedrijven als particulieren. ABS Advies is in staat u hulp te bieden bij onder andere het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en prognoses, belastingaangiftes, boekhouden en salarisadministratie.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professioneel
  • Secuur
  • Deskundige medewerkers
  • Duidelijke afspraken
  • Prijstransparantie

 Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u informatie over wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.