Bij ABS Advies staat u als klant centraal. Daarom luisteren wij naar u.

Wij ondersteunen bedrijven op de manier met de dienstverlening waar zij behoeften aan hebben. De kracht van van ons kantoor ligt dan ook in onze betrokkenheid en persoonlijke benadering.

Boekhouding voor de Binnenvaart goed op orde krijgen?

Boekhouding voor de binnenvaart
Een deskundige organisatie uw boekhouding voor de binnenvaart laten uitvoeren? ABS Advies is dé expert in boekhouding in de binnenvaart. Wij weten dat up-to-date kennis van zaken in deze branche noodzakelijk is. Wij beschikken dan ook over gespecialiseerde medewerkers voor boekhouding in de binnenvaart. ABS Advies is uw betrouwbare boekhouder, zowel nu als in de toekomst.

Wie zijn wij?
Wij zijn ABS Advies, een ervaring onderneming op het gebied van financieel en belastingadvies. ABS Advies bestaat uit een team van jonge en ambitieuze medewerkers die u voorzien van een advies op maat. Wij bieden u dienstverlening van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Door onze efficiënte werkwijze en duidelijke bedrijfsprocessen zijn wij in staat u lagere tarieven aan te bieden.

Uw zaken goed op orde
U wilt al uw zaken omtrent uw boekhouding voor de binnenvaart goed op orde hebben? ABS Advies neemt u graag deze zorgen uit handen. Onze dienstverlening is secuur en op maat. Op deze manier bent u er zeker van dat al uw financiële, administratieve en fiscale zaken perfect op orde zullen zijn. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met ABS Advies.